New Articles

“Островът на съкровищата” в Театър Азарян

Вероятно си спомняте романа на Робърт Луис Стивънсън “Островът на съкровищата”. В Театър Азарян на 30 декември от 19:00 може да гледате постановката по тази книга. Христо Мутафчиев е в ролята на страшния пират Флинт. Режисьор е Анастасия Събева (нашумял млад режисьор), която може би свързвате с “Кралят Елен” – спектакъл с осем талантливи актьори (Стелиан Радев, Августина-Калина Петкова, Елена Нацариду, Веселин Петров, Ненчо Костов, Боян Арсов, Борис Кашев,Весела Петрова). Постановката е с редица театрални награди, гостувания на престижни фестивали и многобройни признания на публиката.

Този път обаче става дума за вълнуващо приключение с пирати, скрити съкровища и тайнствени острови. Екипът е с няколко свежи допълнения в лицето на актьорите Явор Вълканов, Михаил Сървански, Димитр Несторов, Елица Костова, Васил Витанов, Нено Койнарски, Иван Станчев, Виктор Иванов, Деян Жеков, Денис Хаят и Шахин Шехзен. А музиката е дело на Стелиан Радев.

За мен „Островът на съкровищата” е сбъдната мечта, приключението, за което всеки от нас мечтае от дете! Морски бури и битки, търсене на загубено съкровище и пазени тайни, които излизат наяве. Днес мисля, че имаме нужда от повече красиви, театрални, приказни приключения, които да ни вдъхновят, забвляват и осмислят.”, споделя режисьорът Анелия Събева.

И не забравяйте – спектакълът става и за малки, и за големи. Аз ще присъствам и ви чакам там! 30 декември, Театър Азарян (НДК) от 19:00! Купете билети тук.    

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *